Werkwijze

Voor bedrijven:

Ik heb (of verwacht) een vacature
Wanneer u een vacature heeft (of verwacht) kan Visser Executive Search deze voor u invullen.  Dit kan zowel op basis van werving & selectie als executive search. Wij nemen u alle tijdrovende en energieslurpende zaken uit handen en zorgen ervoor dat u
“slechts”  een keuze hoeft te maken uit door ons voorgeselecteerde kandidaten die voldoen aan de door u gestelde eisen.

Neem contact met ons op voor een verdere toelichting/informatie, natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om uw specifieke wensen door te spreken.

Ik heb tijdelijk menskracht/expertise nodig
Wanneer u tijdelijk extra menskracht en/of specifieke expertise nodig heeft kunnen wij u helpen met onze interim krachten. Het kan hierbij gaan om tijdelijk extra bemensing in verband met een piekperiode, maar ook om het tijdelijk inzetten van een specifieke expertise die uw organisatie niet in huis heeft (of wil hebben).

Neem contact met ons op om uw vraag(en) te bespreken. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Op basis hiervan maken wij voor u een “op-maat” voorstel.

Ik heb een coach nodig voor outplacement en/of loopbaan
Wanneer u op zoek bent naar een coach voor uw medewerker(s) op het gebied van outplacement en arbeidsmarkt-coaching neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het kan hierbij gaan om een werknemer die is “ vastgelopen” in zijn/haar werk en ontwikkeling, maar ook kan het zijn dat u uw werknemer professioneel wilt laten begeleiden naar een andere baan buiten uw organisatie.

Voor kandidaten:

Ik ben (nu of in de toekomst) op zoek naar een nieuwe functie
U kunt uw gegevens en wensen aan ons doorgeven via menukeuze voor kandidaten op de homepagina. Hier kunt  u  uw CV, motivatie en overige informatie achterlaten. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van ons contactformulier.
Een van onze consultants zal telefonisch of per email contact met u opnemen om aan te geven of u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk interview, danwel in portefeuille gehouden zal worden voor andere/toekomstige vacatures. U wordt alleen voorgesteld aan een opdrachtgever wanneer hiertoe toestemming wordt gegeven door uzelf!

Ik ben (nu of in de toekomst) beschikbaar op interim basis
Wanneer u als kandidaat in de markt bent voor een nieuwe opdracht/project op interim basis kunt u zichzelf aanmelden.
U kunt dit direct doen via de knop: voor kandidaten op de homepagina of gebruik hiervoor het contactformulier. Hier kunt  u  uw CV, motivatie en overige informatie achterlaten.

Een consultant van VES zal per email danwel telefonisch contact met u opnemen, en de vervolgstappen doornemen. U wordt alleen voorgesteld aan een opdrachtgever wanneer hiertoe toestemming wordt gegeven door uzelf!

Ik zoek een coach
Bent u, al dan niet vrijwillig, op zoek naar een andere werkgever/functie, maar blijkt dat uw sollicitaties niet het gewenste resultaat opleveren? Weet u niet goed welke functies bij u passen, of lukt het niet om een goed CV en motivatie te schrijven?
Mogelijk bent u vastgelopen qua functioneren en komt u er zelf niet meer uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Wij hebben diverse mogelijkheden voor praktische en kortdurende coachingstraject om uw loopbaan weer op de rails te krijgen.

 

Laat uw zorg ons werk zijn..

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial