Privacy statement

Privacy Statement en Cookiebeleid

Uit respect voor de privacy van de bezoekers van de website www.visserexecutivesearch.nl informeren wij u graag over onze privacy,- en cookieverklaring en de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en gebruik maken van cookies.

In het kort

Tijdens uw bezoek aan onze website kunnen door ons persoonlijke gegevens over u worden verkregen, zoals bijvoorbeeld een IP-adres of e-mailadres, ook wel “persoonsgegevens” genoemd. Deze persoonsgegevens worden door ons conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld.

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Persoonsgegevens alleen door ons verkregen doordat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Wanneer u van ons een dienst heeft afgenomen of aan ons uw e-mailadres heeft verstrekt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van en te informeren over onze diensten.

VES (Visser Executive Search) is een landelijk werkend Werving & Selectie en Executive Search bureau die kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt.
Daartoe beschikt VES over informatie van zowel kandidaten en werkgevers.
VES garandeert zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen.

VES betracht de grootst mogelijke zorg bij het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze website. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In deze Privacy Statement staat beschreven welke informatie door VES wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Gegevensverzameling en gebruik

Een bezoeker die geïnteresseerd is in de diensten van VES en ingeschreven wil worden als kandidaat, kan zich inschrijven. Daarbij geeft u ons persoonlijke informatie. Deze informatie die verzameld wordt, is uitsluitend bedoeld voor de verwerking van uw inschrijving door VES.

Indien u via www.visserexecutivesearch.nl  solliciteert verzamelen wij de door u verstrekte gegevens om te beoordelen of u geschikt bent voor de openstaande functie. Hiervoor hebben wij een gerechtvaardigd belang.

Daarnaast kunnen wij, indien u daarvoor toestemming heeft gegeven, uw gegevens opnemen in ons systeem zodat wij u kunnen benaderen voor andere beschikbare en passende functies.

Het verstrekken van de persoonsgegevens is wettelijk niet verplicht. Indien u deze persoonsgegevens niet verstrekt, is het echter mogelijk dat wij niet in staat zijn om te beoordelen of u als kandidaat geschikt bent voor een vacante functie.

Uw persoonsgegevens, waaronder uw naam, e-mailadres en cv, worden door ons aangehouden en gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Om een kandidatendossier op te stellen, dit dossier helpt VES interessante vacatures te selecteren en deze per e-mail aan u toe te zenden
  • Om u op de hoogte te houden van de diensten van VES, nieuws en ontwikkelingen

Wij delen uw gegevens binnen VES indien nodig, om voor u een geschikte baan te vinden. Uw cv en gerelateerde gegevens worden naast VES ook naar andere potentiële werkgevers verstuurd. Wanneer wij daartoe verplicht zijn, kunnen wij uw gegevens ook ter beschikking stellen aan verordenende of wet handhavende instanties. Deze derden zijn gehouden aan dezelfde geheimhoudingsverplichtingen als VES.

 Bekendmaking van uw informatie

Kandidaten mogen altijd weten welke informatie VES over hen bewaart. Ze kunnen om inzage vragen en eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens.
U kunt hiervoor op elk gewenst moment  contact opnemen met Roy Visser, Alg.Dir. Visser Visser Excutive Search, Tel: 06 1682 4029
of via email: info@visserexecutivesearch.nl

 Cookies

www.visserexecutivesearch gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.

Alle websites gebruiken tegenwoordig cookies. Bijvoorbeeld om informatie te verzamelen over hoe de website wordt gebruikt. Een cookie kan worden gezien als een klein tekstbestand dat naar het apparaat waarmee u onze website bezoekt wordt gestuurd en opgeslagen bij internetgebruik. Cookies slaan data op en zenden dit terug naar de instantie die de cookies heeft geplaatst.

De cookies die gebruikt worden op deze website zijn:

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te bezoeken en maken het voor de gebruiker eenvoudiger om de diensten en tools op onze site te gebruiken.

Functionele cookies

Deze cookies onthouden beslissingen die gebruikers van de website nemen. Bijvoorbeeld de taalkeuze, het type browser etc. Deze cookies zijn volledig anoniem en kunnen niet herleid worden naar individuele gebruikers. Ze worden puur gebruikt voor gebruik van de website.

Analytics

We slaan collectieve informatie en statistieken van de bezoekers van www.visserexecutivesearch.nl op. Bijvoorbeeld welke secties het meest bezocht worden. Deze data helpt ons de website en het gebruikersgemak voor de bezoeker te verbeteren.

Social media cookies

Dit zijn cookies die het mogelijk maken informatie van onze site te delen op social media kanalen of bijvoorbeeld een LinkedIn-profiel te koppelen bij inschrijving op onze site.

De meeste computers accepteren automatisch het gebruik van cookies.

Wanneer het gebruik van cookies niet gewenst is, kan dit uitgeschakeld worden wanneer U voor het eerst op de site komt danwel in de browser instellingen. Hierdoor zullen geen gegevens bewaard worden.

Dit kan er echter voor zorgen dat niet alle functionaliteiten van de website gebruikt kunnen worden.

Europese privacy,- en cookiewetgeving

Doordat de Europese privacy- en cookiewetgeving kan worden aangepast, is dit privacy- en cookiestatement mogelijk aan veranderingen onderhevig. Wij adviseren u dan ook dit statement regelmatig te raadplegen. Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u mailen naar info@visserexecutivesearch.nl

Laat uw zorg ons werk zijn..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial