Arbeidsmarkt Coaching

Deze specifieke vorm van coaching richt zich met name op situaties waar u tijdens uw loopbaan mee in aanraking komt en waar u zelf niet (meer) uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer u zich onverwacht (en soms ook ongewenst) moet gaan oriënteren op een andere functie binnen de organisatie of op de arbeidsmarkt. Wellicht heeft u geen recent cv, en/of is het lang geleden dat u voor het laatst een sollicitatiegesprek heeft gevoerd. Misschien vraagt u zich af waarom er geen uitnodiging volgt op uw sollicitaties, of waarom uw sollicitatiegesprekken niet succesvol verlopen. Mogelijk hebt u als manager een medewerker waarop dit van toepassing is en komt u samen niet tot een oplossing.
U kunt achterover leunen en afwachten tot de wereld gaat veranderen (wat niet of te laat gaat gebeuren), of u kunt ervoor kiezen om zelf uw wereld te gaan veranderen. Onze ervaring is dat wanneer uzelf actie onderneemt u ook een reactie hierop zult krijgen.

Een soortgelijke situatie kan ontstaan wanneer een medewerker vastloopt in zijn functie. Het is u als manager niet gelukt om deze medewerker weer  “up and running” te krijgen, of intern over te plaatsen naar een passende functie binnen uw organisatie. Ook hierbij kunnen onze coaches zowel uzelf als uw medewerker ondersteunen.

Onze coaches bieden u concrete ondersteuning en helpen u op weg zodat u zelf het roer weer volledig in eigen handen neemt. Met name vanwege onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt en specifiek binnen werving&selectie en executive search kunnen wij uw praktische en passende begeleiding bieden.

 

 

 

Laat uw zorg ons werk zijn..

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial